Pressmeddelande

Nytt kommunalråd har utsetts i Skellefteå

Arbetarekommunens representantskapsombud har nu valt ett nytt kommunalråd efter Maria Marklund.
Evelina Fahlesson, Socialdemokraterna

Under måndagens nedkortade årsmöte valde Skellefteås arbetarkommun Evelina Fahlesson till efterträdare för Maria Marklund som kommunalråd för Skellefteå kommun. Evelina Fahlesson har varit politiskt engagerad i Socialdemokratin sedan 2006 och har suttit som Ordförande i Bygg och miljönämnden sedan 2013.

-Jag är stolt, tacksam och glad över att ha fått förtroendet av Socialdemokratiska partiet här i Skellefteå. Vår kommun är inne i en spännande utveckling och att nu få chansen att agera inom nya politiska arenor gör mig inspirerad men samtidigt ödmjuk inför vad som komma skall.   Jag ser fram emot att tillsammans med övriga S-förtroendevalda och invånare i vår kommun fortsätta förvalta och våga utveckla det socialdemokratiska arvet vi fått. Tillsammans ska vi bygga en stark och hållbar kommun att lämna vidare till nästa generation. En kommun som står väl rustad för framtiden. säger Evelina Fahlesson

 

Första intervjun efter valet

 

För mer information:
Evelina Fahlesson. Tillträdande Kommunalråd 070-523 09 94
Annamaria Hedlund. Ordf Skellefteå SAP 070-379 53 58

facebook Twitter Email