Socialdemokrat i Skellefteå

Socialdemokraterna har länge haft majoritet i Skellefteå. Det kan man märka på den stabila ekonomin och det faktum att stora företag nu söker sig hit för att etablera sig.

 

1 Maj, Arbetarrörelsens dag är ett firande som går helt i rött. 1 Maj, Arbetarrörelsens dag är ett firande som går i rött.
1 Maj, Arbetarrörelsens dag är ett firande som går i rött.

I Skellefteå finns ca 34 S-föreningar och S-fackklubbar, det finns S-kvinnor, Tro och Solidaritet och SSU – med andra ord finns det en förening eller klubb för alla.
Att vara medlem i en S-förening ger möjligheter att gå små utbildningar, att hålla sig uppdaterad om vad som pågår i politiken och inte minst gemenskap.

Nu inför det stundande valet kommer S-föreningarna att ordna många trevliga aktiviteter och till dessa är det naturligtvis alltid roligt om nya medlemmar också kommer.

Under valrörelsen kommer det finnas möjligheter att delta i olika arrangemang, allt från Torgmöten till dörrknackning, både med sin S-förening men också för Arbetarekommunen. Alla är viktiga. Alla kan hjälpa. Alla är välkomna.

Hör av dig!
Expen adress:
Nygatan 56,
931 30 Skellefteå.
Tel 0910-77 91 10
E-post skelleftea@socialdemokraterna.se

facebook Twitter Email