Iosif Karambotis

Lär känna en av våra medlemmar

Vi träffar denna gång Iosif Karambotis, 60 år, medlem i centrala stans S-förening. Iosif är arbetsförmedlare som tycker om att resa, -både i litteraturens värld och i den fysiska. Här är hans berättelse om hur han sökte sig till Socialdemokraterna! ????

”När gick du med i Socialdemokraterna?”

-Jag gick med i Socialdemokraterna 1998 i samband med valet. Jag frågade när s-föreningen i centrala stan hade möte och jag gick dit. Blev väl bemött av medlemmarna där och kände mig välkommen, i det sällskapet ville jag stanna.

”Vad är det roligaste med att vara medlem i ett politiskt parti?”

-Det är framförallt möten med människorna. Möjligheten att diskutera samhällsfrågor. Man har möjligheten att påverka hur samhället ska se ut och forma det tillsammans.

”Berätta om nåt speciellt som hänt under din tid i partiet!”

-Träffen med Anna Lindh i Skellefteå nån gång kring millennieskiftet. Vi satt och diskuterade integrationsfrågor tillsammans med några partikollegor. Hon gjorde starkt intryck på mig utifrån hennes sätt att lyssna och ta emot synpunkter.

”Vad vill du säga till en som funderar på att gå med i Socialdemokraterna men inte kommit till skott än?”

-När samhället och de demokratiska principerna är under hot, är allas skyldighet att försvara alla människors lika rättigheter. Som medlem i Socialdemokraterna har du möjlighet att påverka framtiden för dig, dina barn, anhöriga och alla andra som behöver ett rättvis och jämlik samhälle.
———————————————————————
Vill du också bli medlem i Socialdemokraterna?
Varmt välkommen! ?
Klicka in på https://www.socialdemokraterna.se/bli-medlem/ eller besök vår lokala partiexpedition på Nygatan 56, Skellefteå

facebook Twitter Email