Harry White

Lär känna en av våra medlemmar

Idag möter vi Harry White, som just idag fyller 18 år! ? Grattis Harry! Han är medlem i SSU och läser samhällsvetenskapliga programmet på Anderstorpsgymnasiet. Han gillar att åka snowboard, och han trivs som fisken i vattnet när han får debattera/"slänga käft" med meningsmotståndare. Här är Harrys berättelse! ???

Harry White”När gick du med i Socialdemokraterna och hur gick det till?”

-Jag minns fortfarande mitt första möte väldigt tydligt, det var den 9 augusti 2018 i vår SSU – lokal på Norrböle tillsammans med dem som nu är några av mina närmaste vänner. Under valrörelsen hittade jag en gemenskap som aldrig liknat något annat tidigare, känslan av att hitta ett gäng som var lika nördiga som en själv och att alla kunna sträva mot samma mål tillsammans är något som alldeles för få får uppleva. Jag är fortfarande enormt glad över att jag valde att gå med i denna rörelse och har aldrig mått så bra sen jag tog beslutet att göra det. I min värld är det en skyldighet att värna om nästa generation när tidigare generationer gjort det för en själv, och kan man spendera sitt liv till att skapa en lite bättre värld, om än bara för en person, är det ett väl spenderat liv.

”Vad är det roligaste med att vara medlem i ett politiskt parti?”

-Det absolut roligaste på ett personligt plan, är känslan av att kämpa för något man tror på i anda av gemenskap. Att tillsammans gå ihop, dra nördiga skämt om mötesteknik, och samtidigt faktiskt kunna uppnå något bra på vägen, är det bästa som finns.

”Vem är din politiska förebild?”

-Jag har ingen tydlig förebild för jag anser att alla ska sträva efter att vara sitt bästa jag, inte någon annan. Försöker man vara som någon annan, kommer det bara sluta med att man är en skugga av det man hade kunnat vara. Alla stora människor, Mandela, Palme, Hammarskjöld, har alla varit sig själva. Ingen som vill vara någon annan har någonsin blivit något eget. Dock skulle jag vilja påstå att Björn Wiechel kommer lite väl nära det mänskliga idealet.

”Berätta om ett roligt minne du har från din tid i partiet!”

-Distriktskongressen 2018 i Lycksele. Styrelsens framträdande är bevis på att till och med riksdagsledamöter kan vara roliga. Kan aldrig sluta tänka på Björn med den där trumman.
——————————————————————
Vill du också bli medlem i Socialdemokraterna?
Varmt välkommen! ?
Klicka in på https://www.socialdemokraterna.se/bli-medlem/ eller besök vår lokala partiexpedition på Nygatan 56, Skellefteå.

facebook Twitter Email