Anna Lundström, medlem i Bureå S-förening.

Lär känna en av våra medlemmar!

Anna Lundström, 33 år, arbetar som lärare och är oerhört förtjust folkabussar. Hon är aktiv i Bureå s-förening och har kommunpolitiska förtroendeuppdrag. Här är hennes historia 

”Hur gick det till när du gick med i Socialdemokraterna?”

-Jag var nyss fyllda 18 och hade väldigt mycket åsikter. Min pappa sa att jag skulle vädra mina åsikter i rätt forum och tog med mig till Bureå S-förening. Där sänkte jag medelåldern rejält, och där trivdes jag jättebra. Kort därpå nominerades jag till mitt första förtroendeuppdrag. Det var en häftig känsla och de märktes att de ville ta vara på unga krafter i rörelsen.

”Vad är det bästa med att vara med i ett politiskt parti?”

-Vännerna och gemenskapen. Att tillsammans försöka skapa något bättre. Att faktiskt göra något av sina tankar än att bara låta åsikter stanna kvar som missnöje utan verkstad.

”Vem är din politiska förebild?”

-Min förebild är min pappa Börje. Han har ägnat hela sitt liv åt att hjälpa och stötta människor på olika sätt, både fackligt och politiskt. Han har lärt mig att det finns inget dem och oss, bara ett vi, tillsammans! ❤️
————————————————————————
Vill du också bli medlem i Socialdemokraterna?
Varmt välkommen!
Klicka in på https://www.socialdemokraterna.se/bli-medlem/ eller besök vår lokala partiexpedition på Nygatan 56, Skellefteå.

facebook Twitter Email