Hur har våra medlemmar det i Coronatider?

Hur ser våra medlemmar på nuläget? Det är speciella tider då vi inte träffas lika mycket som annars. Slå en pling till en partikamrat, håll ut och ta hand om dig ❤?


Idag har vi bett Sara Keisu, centrala stans S-förening att dela sina tankar om våren som gått.

Hur har Corona-krisen påverkat dig personligen?
-Främst är det otroligt tråkigt att inte få det sociala utbyte jag är bortskämd med att få. Att inte kunna träffa familjen som bor i en annan stad, inte kunna diskutera politik över ett bord med partikamrater och inte kunna krama mina vänner. Det är utmanande att bedriva nämndsarbetet då alla ledamöter inte får närvara vid sammanträdet och att ändå få alla att känna sig inkluderade. Mitt arbete som fysioterapeut har ställts om, och många patienter får jag istället träffa digitalt. Vi får träna på digitala lösningar, och jag hoppas att vi tar med oss de goda exemplen till efter krisen. ?‍?

Vad behövs i ett starkt samhälle för att klara av påfrestningar som detta?
– En tydlig regering som inger hopp och trygghet, vilket Stefan och gänget gjort med bravur tycker jag. Vi behöver starka ledare som vågar stå för besluten även när de är obekväma. Vad vi inte behöver är falsk information och ryktesspridning.

Jag är glad att vi har en S-styrd regering som tror på välfärd och det gemensamma. Starka blir vi tillsammans! ?

facebook Twitter Email