FÖRSTA MAJ PIN 2020

Nu har första maj nålarna kommit

I år är det under parollen "Ett starkare samhälle", extra viktigt i denna tid av pandemi och rädsla.

Det är tydligt att vi behöver just ett starkare samhälle i dessa dagar. Vår regering arbetar stenhårt för att rädda så många som möjligt via olika krispaket till vården, till arbetare, till företag, regioner och kommuner med mera.

I år kommer arbetarrörelsens dag, den första maj, att behöva firas på ett något annorlunda sätt – utifrån Corona och de restriktioner som följer i virusets väg. Hur det kommer gå till vet vi inte än men i partiet lokalt i Skellefteå arbetar ansvariga kommittéer med frågan och när vi vet mer så informerar vi er!

Nu kan er S-förening tjäna lite pengar genom att sälja dessa märken till era medlemmar. För mer information kontakta expeditionen: 0910-779110, skelleftea@socialdemokraterna.se

facebook Twitter Email