EXPO - Föreläsning

EXPO kommer till SKELLEFTÅ

Du får inte missa denna föreläsning!

Föreläsare är en representant från Stiftelsen EXPO, som grundades av Skellefteåbördige Stieg Larsson, och ger den sanna historien om Sveriges tredje största parti (?). Här får ni veta allt partiets framväxt, nutid och ideologi. Från Bevara Sverige Svenskt till de fina salongerna i riksdagen. Vi hoppas att ni efter föreläsningen ska få med er argument att använda om ni märker att samtalet i umgängeskretsen eller vid fikabordet på jobbet håller på att gå över styr. Expo har granskat och bevakat partiet sen 90-talet och kan berätta om partiets historia, framväxt och nutid som få andra kan. Under föreläsningen förklarar vi partiets politiska vision, strategier, politik och hur avgörande partiet har varit för hela den högerextrema miljöns utveckling i Sverige.

  • Stiftelsen grundades 1995 av bland andra Stieg Larsson (1954–2004). Alltsedan starten har journalistisk granskning av extremhögern utgjort grunden för Expos arbete.
    Läs mer om EXPO!
facebook Twitter Email