Vi är stolta samhällsbyggare!

Det är viktigt att vi skapar attraktiva livsmiljöer i kommunen, både för befintliga kommuninvånare och för nya invånare. Alla vet att vi behöver många nya bostäder därför är det jättetrevligt att kunna presentera våra planer på en bomässa. Den planeras i Skelleftehamn på Pokerbacken.
– En bomässa skulle sätta kommunen och Skelleftehamn på kartan, säger Evelina Fahlesson, Socialdemokratiskt kommunalråd. Tanken är att utformningen av området ska föra tankarna till en modern fiskeby med låg och tät träbebyggelse. Det skulle verkligen bli ett trevligt inslag i Skelleftehamn.
– Vi socialdemokrater ser det här som en viktig satsning på Skelleftehamn, en viktig del av det Skellefteå som vi bygger tillsammans säger Catrin Arvidsson, Socialdemokraterna Skelleftehamn.
– Vi har beslutat att vi nu ska ta nästa steg för att förverkliga de här tankarna, fortsätter Evelina Fahlesson. Nu tar vi fram organisation, finansiering, syfte och plan. Vi som bor i Skellefteå kommun vet att vi har många fantastiska platser och nu ser vi till att omvärlden också får veta det, avslutar Evelina Fahlesson.

facebook Twitter Email