Isak Rådahl

Lär känna en av våra medlemmar

Idag möter vi Isak Rådahl, 38 år och medlem i Klemensnäs-Ursvikens s-förening. Isak har du garanterat mött på bensinmacken när du tankat, och sen två år tillbaka arbetar han som administratör åt en idrottsförening. Idrotten ligger honom varmt om hjärtat, och han tränar ungdomar i fotboll och innebandy. På fritiden hänger han gärna i familjens husvagn. Här är Isaks berättelse! ⛽?⚽️?

 

Isak Rådahl1. När gick du med i Socialdemokraterna och hur gick det till?

-Tror det var 2013. Egentligen hade jag kunnat gå med tidigare, för jag har alltid haft ett intresse för politik. Men det var då jag fick frågan av en vän som själv var medlem. Svårare än så var det inte.

2. Vad har medlemskapet gett dig?

-Otroligt mycket! Jag har fått lära känna massor av människor i politiken. Både ur det egna partiet men också över partigränserna. Sen ger det ny kunskap hela tiden.

3. Har du något särskilt minne under din tid i partiet som du vill lyfta fram?

-I somras när Ardalan Shekarabi besökte oss och min s-förening. Via Clemensnäs IF anordnade vi en match där han, lokala sossar, barn och vuxna från bygden fick spela fotboll på Nyborg IP. Ett lyckat samarbete mellan fritids, skola, idrottsrörelsen och arbetarrörelsen!

4. Vad vill du säga till en som funderar på att gå med i Socialdemokraterna men inte kommit till skott än?

-Det är inget att fundera över, bara att gå med. Man väljer själv hur mycket man vill göra. Man behöver inte tänka att det innebär förtroendeuppdrag och att man ska kunna allt direkt. Gå på medlemsmöten och känna sig för, det är en bra start. Och att man funderar är en bra anledning att gå med. ALLA medlemmar behövs!

—————————————————————————
Vill du också bli medlem i Socialdemokraterna?
Varmt välkommen! ?
Klicka in på https://www.socialdemokraterna.se/bli-medlem/ eller besök vår lokala partiexpedition på Nygatan 56, Skellefteå.

Och du som redan är medlem, ta en kamrat under armen!

facebook Twitter Email