Maria Granskär

Möt en av våra medlemmar

Här är Maria Granskär, 47 år och medlem i Lövångers s-förening. Maria arbetar som arbetsmarknadskonsult, och när hon inte har fullt upp med politik kan man hitta henne ute i skog och mark. Antingen stillsamt svampplockande eller i högt tempo springandes över stock och sten. Här är Marias berättelse! 

Maria Granskär”När gick du med i Socialdemokraterna?”

-Jag gick med 2014. Min lokala förening värvade nya medlemmar till föreningen, partiet men även till sin egna styrelse. Jag fick förfrågan av en person ur styrelsen om jag kunde tänka mig att bli medlem… och sitta i styrelsen….som ordförande! Funderade en liten stund över om det var ett klokt beslut eller inte. Jag tackade ja, -ett beslut jag inte har ångrat.

”Vad är det roligaste med att vara medlem i ett politiskt parti?”

-Utan tvekan är det GEMENSKAPEN och förståelsen för de hinder som kan uppstå på vägen mot de politiska målen vi tillsammans/gemensamt stävar mot. Det är otroligt intressant och lärorikt att vara politiskt engagerad. Man lär sig fantastiskt mycket.

”Har du något särskilt minne under din tid i partiet som du vill lyfta fram?”

-Vet inte om jag kan ta fram ett särskilt minne, men känslan när andra ser kvaliteter hos en själv, att man får chansen att vara med och påverka i olika sammanhang. Möjlighet att få vara med och påverka, forma det samhälle vi vill ha, tillsammans med andra.

”Beskriv en valrörelse med tre ord!”

-Rolig, engagerande, intensiv!

”Vem är din politiska förebild?”

-Både Olof Palme och Anna Lind är personer som gjort starka avtryck/intryck. De fick tyvärr inte möjlighet att fortsätta sina politiska gärningar utan lämnade oss i förtid. Sen vill jag även lyfta fram våra lokala politiker, tänk så många bra politiska krafter vi har bland Skellefteås socialdemokrater!
——————————————————————————
Vill du också bli medlem i Socialdemokraterna?
Varmt välkommen! ?
Klicka in på https://www.socialdemokraterna.se/bli-medlem/ eller besök vår lokala partiexpedition på Nygatan 56, Skellefteå.

facebook Twitter Email