Felicia Lundmark

Lär känna en av våra medlemmar!

Idag möter vi Felicia Lundmark, 26-årig socionom som tillhör S-kvinnor. Felicia är en kvinna med många järn i elden, och när hon inte har fullt upp med politik kopplar hon gärna av i soffan framför en tv-serie. Här är Felicias berättelse om guldkanter och pizzakanter.

Felicia Lundmark”Berätta om hur det gick till när du gick med i Socialdemokraterna?”

-Min bror Kevin var medlem och aktiv i SSU Skellefteå. När jag påbörjade socionomprogrammet öppnades intresset mer för samhällsfrågor och jag kontaktade då honom för att fråga hur jag blev medlem. Samma dag som jag kontaktade honom hade SSU Skellefteå möte och det var pizzakväll. Efter pizzakvällen var jag fast. ?

”Vad har medlemskapet inneburit för dig?”

-Medlemskapet har inneburit en väldigt fin gemenskap och många vänner som betyder mycket för mig idag. Att få vara med där förändringar sker är stort.

”Finns det nåt särskilt minne eller upplevelse som du håller kärt?”

-Allting från ett medlemsmöte med S-förening till att få vara med på socialdemokraternas partikongress är roligt och något som jag sätter guldkant runt.

”Vem är din politiska förebild?”
-Jag har många politiska förebilder, men en av dem är Margot Wallström. Att hon vågat sticka ut hakan och har bedrivit en feministisk utrikespolitik.
—————————————————————————
Vill du också bli medlem i Socialdemokraterna?
Varmt välkommen! ?
Klicka in på https://www.socialdemokraterna.se/bli-medlem/ eller besök vår lokala partiexpedition på Nygatan 56, Skellefteå.

facebook Twitter Email