Ledarskapsutbildning steg 1

Medlemsutbildning steg 2 – Ledarskapsutbildning steg 1

Skellefteå Arbetarekommun bjuder in till utbildningar för våra medlemmar!

Medlemsutbildning steg 2Idag, 14 oktober, är sista dagen att anmäla sig till Medleumsutbildning steg 2, den är för dig som redan gått steg 1. Framöver kommer Medlemsutbildningarna tillbaka så håll ögonen öppna

 

 

Ledarskapsutbildning steg 1

Detta är en grundläggande ledarskapsutbildning för dig som har uppdrag i eller åt partiet. Praktik och retorik måste hänga ihop, vi måste säga, göra och vara vår värdegrund!

Vi måste ha ett ledarskap för rörelse, ett ledarskap som lyfter fram den mening och den känsla som skapar engagemang, som skapar rörelse i rörelsen. Som engagerar många att göra skillnad. Ledarskap är ett förhållningssätt mellan människor där man tar ansvar för det gemensamma men också för varandra.

När; 9-10/11

Anmäl till; skelleftea@socialdemokraterna.se

Anmäl senast; 25/10

facebook Twitter Email