Lars Lundmark

Lär känna en av våra medlemmar

Idag möter vi Lars Lundmark, 52-årig servicetekniker, som älskar dans och naturupplevelser och tillhör centrala stans S-förening. Lasse är en av våra hårdast arbetande kämpar under valrörelserna. Här är Lasses berättelse om dörrknackningar och möten med Olof Palme! ??
Lars Lundmark”Varför föll valet på Socialdemokraterna, och hur gick det till när du gick med i partiet?”

-Jag har vuxit upp i ett hem med Socialdemokratiska värderingar och så länge jag minns har vi gått i första majtåget som barn. Så det kändes helt naturligt att jag skulle gå med i partiet efter flera år som förespråkare för dess politik.

”Hur är det att vara aktiv i en valrörelse? Vad brukar du göra?”

-Eftersom jag är Ordförande i Centrala stans S-förening så har jag huvudansvaret för föreningens deltagande i valrörelsen. Jag tycker det är roligt med mötet med väljare och få möjligheten att förklara vår politik och våra ställningstagande. Detta gör jag oftast genom dörrknackning, torgmöten, utdelning och valstugeaktiviteter.

”Har du något särskilt minne, nån händelse eller ett möte med någon person, som påverkat dig eller som du minns särskilt?”

-Jag har haft den äran och förmånen att ha träffat vår tidigare Statsminister Olof Palme vid flera tillfällen och detta satte djupa spår i mig vilket gjorde att anammade de Socialdemokratiska idealen om frihet, jämställdhet och alla människors lika värde. Hans bortgång påverkade mig djup och har nog till viss del format mig, speciellt eftersom jag gjorde min värnplikt under den tiden.
——————————————————————————
Vill du också bli medlem i Socialdemokraterna?
Varmt välkommen! ?
Klicka in på https://www.socialdemokraterna.se/bli-medlem/ eller kika in på vår lokala partiexpedition på Nygatan 56, Skellefteå.

facebook Twitter Email