Områdestidning Dammen

Dammen – Nytt nummer ute nu!

Missa inte läsa våra områdestidningar!

Nytt för nummer 2  av områdestidningen Dammen är att den nu delas ut i ett större område.
Magnus Nilsson, ordförande i Bergsbyn, hälsar boende i de nya områdena välkomna till Bergsbyns S-förening

Utdrag ur tidningen:
” Om du bor i Södra Bergsbyn, Innervik, Björnsholmen eller i Stackgrönnan så är det här troligen första gången du får den här tidningen. Det är framför allt till dig den här texten riktar sig. Precis som de flesta mindre föreningar så har såväl Bergsbyns som Stackgrönnans S-föreningar haft minskade medlemstal. Det gör att våra medlemmar fått mindre insyn och inflytande i Arbetarekommunen och därför vill vi försöka göra något åt det.

Vi vill därför välkomna alla Socialdemokrater i Södra Bergsbyn och Stackgrönnan att bli medlemmar i Bergsbyns Socialdemokratiska Förening. Även alla sympatisörer i Norra Bergsbyn som ännu inte blivit medlemmar kan se detta som ett ypperligt tillfälle att passa på!!

Dammen nr 2 2019

facebook Twitter Email