Studieorganisatören har ordet!

Vi erbjuder utbildningar till medlemmar nu i vår!

Som nyvald Studieorganisatör skulle jag vilja passa på att presentera mig själv och tipsa lite om de utbildningar och studiecirklar som är på gång i Arbetarekommunens regi.

Jag heter Magnus Nilsson. Jobbar på ABF med bland annat Politiska Studier så jag finns tillgänglig för er även i min yrkesroll. Alla frågor om politiska utbildningar, om studiecirklar eller liknande är alltså mer än välkomna mina kontaktuppgifter finns längst ned i det här mailet.

Under vårens finns det inplanerat dels Medlemsutbildning steg 1 men även Ledarskapsutbildning steg 1 och vi välkomnar alla att anmäla sig och ta chansen att fördjupa sina kunskaper.
Mer information hittar du här!

Till sist så är det flera S-föreningar som kommit igång bra med Studiecirklar kring våra studiematerial som finns på Studieportalen(https://socialdemokraterna.abf.se/). Om det finns intresse för att komma igång så är det bara att höra av sig till mig.
ABF kan ordna utskrift av material om ni behöver, vi kan även hjälpa till med lokaler eller med annat ni kan tänkas behöva för att komma igång. Hör av er!

 

/Magnus, Studieorganisatör & ABF:are

facebook Twitter Email