Ny Politisk sekreterare

Magnus Nilsson har utsetts till ny politisk sekreterare för Socialdemokraterna i Skellefteå. Magnus fungerade i valet 2022 som valledare för Socialdemokraterna lokalt.

– Jag är otroligt peppad att få fortsätta det arbete jag hade förmånen att få göra som valledare. Att få fortsätta arbetet med det starka valprogram som vi gick till val på känns kul! Nu genomför vi politiken som möjliggör sjumilakliv för Skellefteå och jag hoppas kunna bidra till att fler vet om var vi ska landa med vårt kliv. Att få dela vår berättelse om Skellefteå Kommun med kommunens medborgare. Den starka kommun vi har skapat och hur den blir än mer solidarisk, trygg och hållbar för framtiden, säger Magnus Nilsson.

Magnus har erfarenhet av såväl kommunikation som verksamhetsutveckling. God politisk kännedom och stark socialdemokratisk kompass. Med glädje hälsar vi honom välkommen i hans nya roll!

facebook Twitter Email