Laguppställning till Kommunfullmäktige

Socialdemokraterna i Skellefteå laguppställning i kommunvalet

Igår kväll fastställdes listorna och nu presenterar Socialdemokraterna i Skellefteå sin laguppställning till kommunfullmäktige inför kommande valrörelse och mandatperiod.

I vanlig ordning är listorna varvade, efter principen varannan damernas och varannan herrarnas. Faktorer som också funnits med i framtagandet av listorna är ålder, etnicitet och geografisk spridning inom kommun. Socialdemokraternas lista av kandidater ska spegla Skellefteås befolkning så långt det är möjligt.

Partiet har sedan förra valet fått flera nya medlemmar som bidragit till att de fastställda listorna innehåller både mångårig erfarenhet och nytänkande i form av nya kandidater.

Även denna gång toppas listorna av våra kommunalråd Lorents Burman och Maria Marklund som fått förnyat fortroende av medlemmarna i partiet.

“Vi ser att Skellefteå mår bra och växer med en socialdemokratisk politik. Tillsammans med övriga i den här laguppställningen hoppas vi få fortsatt förtroende att utveckla Skellefteå kommun kommande mandatperiod.” säger kommunalråd Lorents Burman.

facebook Twitter Email