Valledare sökes

Socialdemokraterna i Skellefteå söker en valledare till expeditionen i Skellefteå
Om tjänsten:
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och vinna valet i Skellefteå, regionen och landet.  Att du delar arbetarrörelsens värderingar och är medlem i Socialdemokraterna är självklart.  Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Vana av att läsa och skriva politiska texter och artiklar är meriterande. Du ska snabbt kunna sätta dig in i olika politiska sakfrågor och vara en länk mellan facknämndsordföranden, kommunalråd och AK-styrelsen. Du har god organisatorisk, ledarskaps- och samarbetsförmåga
Om arbetsgivaren och orten:
Skellefteå Arbetarekommun är en stabil organisation med drygt 800 medlemmar. Vi leder kommunen i samarbete med Vänsterpartiet. Skellefteå är en kommun i förändring där nya industrietableringar och bostadsbyggande gör att vi förväntas växa från ca. 70 000 till 90 000 innevånare till år 2030. Skellefteå är en viktig del i den gröna omställningen av samhället. Kommunens mix av stad och landsbygd med stort kultur- och fritidsutbud och riktiga årstidsskiftningar gör Skellefteå till en bra plats att bo och verka på.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till 2022-09-30
De huvudsakliga uppgifterna omfattar:

 *   Planera och organisera arbetarekommunens valarbete.
 *   Planering och genomföranden av offentliga arrangemang
 *   Producera underlag till och färdigställande av valprogram och kampanjmaterial.
 *   Bistå arbetarekommunens kandidater och föreningar i kampanjarbetet.
B-körkort krävs.
Målstyrd arbetstid (Omfattning efter överenskommelse)
Tillträde efter överenskommelse
Placeringsort är Skellefteå
För närmare upplysningar kontakta
Olof Nyström, Ordförande, 070-395 18 04, olof_n73@telia.com
Ansökan
Välkommen att ansöka genom att skicka CV och personligt brev till: skelleftea@socialdemokraterna.se

Skriv ”Ansökan valledare” i ämnesraden.
Sista ansökningsdag 25 juli

Olof Nyström
Ordförande
Socialdemokraterna Skellefteå


facebook Twitter Email